Access Bars®

Az érintés, ami megváltoztatja az életed.

 ACCESS BARS®

A Bárok futtatása egy elképzelhetetlenül gyengéd, megnyugtató folyamat, amely során, erőfeszítés nélkül vagyunk képesek törölni bármilyen hátrálató tényezőt az élet különféle területeiről, amennyiben nyitott rá az, aki a kezelést kapja.

Aki még nem találkozott az Access Bars kezeléssel lehet hogy furcsának találja, hogy hogyan lehet az, hogy valakinek fogják a fejét, kérdeznek tőle kérdéseket- és megváltozik az élete, meggyógyul, elkezd hozzá áramolni a pénz, vagy végre megleli a párját.

A be-és elfogadás az , amit nehezen engedünk meg magunknak. Ebben rengeteget segíthet a kezelés.

Kezelés közben az agyhullámok lelassulnak, így az elraktározott hitrendszerek, fix nézőpontok hozzáférhetővé válnak. A bárok futtatásával ezek az ismétlődő korlátozó hitek,  kitisztulnak, elsimulnak.

Minden egyes kezelés hozzájárul, hogy az életed összes területén változás történhessen és  teljes tudatossággal működhess.

Emlékszel még arra, amikor gyerekként teljesen nyitott, kíváncsi és lelkes voltál? És emlékszel, amikor ez a hozzáállás ítéletekkel lett lefékezve, megtörve?
Gondolataiddal lassanként magadat is bírálni kezdted és megteremtetted az elkülönülést. Falakat húztál fel, robot üzemmódba kapcsoltál és minden befogadást letiltottál.

Ez a kezelés az ELFOGADÁSRÓL, BEFOGADÁSRÓL szól.

A kezelés segít abban, hogy olyan dolgok változzanak az életedben, amik eddig nem tudtak változni.

ACCESS BARS®

Emlékszel még arra, amikor teljesen laza voltál, törődést, és táplálást kaptál? Vagy már túl régen volt az, amikor gyógyítást, kedvességet kaptál a tested és lényed elítélése nélkül?

Az első tanfolyam az Accessben az Access Bars®. Tudtad, hogy 32 pont van a fejeden, amit, ha gyengéden megérintenek, erőfeszítés nélkül el tudod engedni mindazt, ami miatt képtelen vagy az el- és befogadásra? Ezek a pontok tartalmazzák mindazokat a gondolatokat, ötleteket, hiedelmeket, érzelmeket, tényezőket, amiket életek során eltároltál. Itt az alkalom, hogy elengedj mindent!

Minden Bars kezelés 5-10 ezer évnyi korlátot tud feloldani arról az életterületről, amelynek a pontjait érintik. Ez egy nagyon tápláló és lazító folyamat, amely az életed bármely területéről képes feloldani a korlátokat, amiket hajlandó vagy megváltoztatni!

Az életed mekkora részét töltöd cselekvéssel, ahelyett, hogy elfogadnál? Észrevetted, hogy még nem olyan az életed, mint amilyennek szeretnéd? Mindent megkaphatsz, amire vágysz (és még többet!), ha hajlandó vagy sokkal többet el- és befogadni, és talán egy kicsit kevesebbet buzgólkodni! Azzal, hogy megtanulod és befogadod a Barst, megengeded magadnak végre ez, és még sok más is megjelenjen neked!

Az Access Bars® ezreknek segített, hogy megváltoztassák az életük és testük több aspektusát, többek között az alvási, egészségügyi, testsúllyal, pénzzel, szexszel és kapcsolatokkal, szorongással, stresszel és sok mással kapcsolatosakat. A bárok futtatása legrosszabb esetben egy jó masszázs élményét nyújtja. A legjobb esetben az egész életed megváltozik.

Az Access Bars® tanfolyam elvégzése előfeltétel az összes Access Consciousness® alaptanfolyamhoz, mivel lehetővé teszi a testednek, hogy könnyedén véghez vigye és befogadja a változásokat, amiket választasz.

Egy agykutató tapasztalatai a Bars kezelés hatásairól :https://www.youtube.com/watch?v=DgGbFRjqQPk

Egy írásom a Harmoneten az Acessről: https://www.harmonet.hu/szepseg-wellness/68332-mi-kell-ahhoz,-hogy-azt-az-eletet-eld,-amire-mindig-is-vagytal.html

Egy rádióriport velem: https://www.halasradio.hu/hangalbum/sermon/1405-tudatossagrol-es-az-acces-modszerrol

Egy cikk az Access Barsról: https://www.nlcafe.hu/ezoteria/20140816/access-bar/